Restorante dhe Këngëtarë,

Regjistrohuni me MyDasma para 31 dhjetorit 2018, dhe përfitoni 3 muaj anëtarësi,krejtësisht, falas. Kliko këtu.

Restorante dhe Këngëtarë,

Regjistrohuni me MyDasma para 31 dhjetorit 2018, dhe përfitoni 3 muaj anëtarësi,krejtësisht, falas. Kliko këtu.

SHTËPIA

Çka është diçka që shqiptarët kanë dëshirë ta bëjnë më së shumti?

Dasma, gazmendi, këngëtari, restoranti, frizerja, grimerja, fotografisti, etj., etj,. janë fjalët që, tani për tani, më së shumti i dëgjon nga çdo shqiptar i madh apo i vogël, grua apo burr, vajzë apo djalë, i varfër apo i pasur, vendas apo mërgimtar. Ne, shqiptarët, duam që gazmendi ynë të jetë më i bukuri i realizuar ndonjëherë në tërë shqiptarinë. Thjesht, si në përralla. Thjesht, duam që, gjithësecili, të flasë për të, me vite të tëra. Një gjë e tillë ka qenë shumë e vështirë për t’u jetësuar, por, tani e tutje, jo më. Me MyDasma, ju mund të organizoni dasmën dhe gazmendet tuaja, saktësisht, ashtu siç ju i imagjinoni dhe dëshironi, madje edhe përtej imagjinatës suaj.

Me MyDasma, përmasat e bukurisë dhe madhështisë së gazmendit tuaj, tanimë, janë në gishtërinjtë e duarve tuaja.

Regjistroje Biznesin Tënd

Regjistroje biznesin tënd me ne
dhe zhvilloje atë më shpejt

Këngëtari

Restoranti

Muaji i mjaltit

Kameramani

Fotografisti

Floktari/ja

Kuzhinieri

Vetura me qira

Luleshitësi

Dj/Pianisti/Komedian

Planifikuesi i dasmës

Pajisje dasmash