Selvete Terstena
Selvete Terstena

Këngëtarin
Heidelberg, Germany

Unë nuk jam shumë e shkathët në teknologjinë kompjuterike, mirëpo ekipi i MyDasma është i shkëlqyeshëm për të punuar me të

Unë nuk jam shumë e shkathët në teknologjinë kompjuterike, mirëpo ekipi i MyDasma është i shkëlqyeshëm për të punuar me të. Beqo (themeluesi i platformës MyDasma) më shpjegoi gjithçka dhe më ndihmoi të krijoja llogarinë time në MyDasma pa as edhe më të voglin shqetësim. Faleminderit shumë MyDasma!