Aroilda Albrahimi
Aroilda Albrahimi

Këngëtarin
Tirana, Albania

Si një këngëtare e re mendova se do të ishte një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar karrierën

Si një këngëtare e re mendova se do të ishte një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar karrierën time duke e vendosur emrin tim në mesin e mbi 2 milionë shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit dhe që mund të më gjejnë mua dhe, pse jo edhe të më rezervojnë aty. Pastaj, çka mua më pëlqen shumë në MyDasma është sistemi online i vlerësimit. Edhe pse, mua, gjithmonë më pëlqen ta jap më të mirën të mundshme dhe dua të sigurohem se klientët e mi kanë ngelur shumë të kënaqur, dhe ndërkohë, si shpërblim marr vlerësimin e tyre korrekt dhe shumë të vlefshëm, kështu që, kur të tjerët futen në platformën MyDasma për të rezervuar një këngëtar apo këngëtare, kur lexojnë vlerësimet e dhëna nga të tjerët për mua, atëherë, pa dyshim se unë do të jem këngëtarja që ata do ta rezervojnë për ditën e tyre të veçantë.