Leutrim Gërvalla
Leutrim Gërvalla

Këngëtarin
Deçan, Kosovo

Unë jam i ri në karrierën time muzikore dhe kur dëgjova për herë të parë për MyDasma mendova se cili është çmimi nëse bëhem pjesë e saj, përkatësisht, çfarë përqindje merr MyDasma?

Unë jam i ri në karrierën time muzikore dhe kur dëgjova për herë të parë për MyDasma mendova se cili është çmimi nëse bëhem pjesë e saj, përkatësisht, çfarë përqindje merr MyDasma? Pastaj zbulova se gjithçka që unë do të duhej të paguaja ishte vetëm një tarifë regjistrimi prej 165 eurosh në vit dhe, madje as atë s’kam pasur nevojë ta paguaj ngase, Platforma ishte në fazë promovimi. Kështu që, mendova pse mos ta shfrytëzoja një mundësi të tillë. Kështu që, tani, edhe unë jam aty. Ju jam mirënjohës, MyDasma!