Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Nimet  Leka

Nimet Leka

ÇmimiNegocio çmimin
  Shkoder, Albania
Përshkrimi
Unë jam Nimet Leka. Lindur e rritur në Shkodër. Kam eksperiencë të gjatë në muzikën dhe këngën shqipe. Që nga mosha 15 vjeçare, kam filluar të merrem intezivisht me muzikë nëpër evenimente të ndryshme gjithandej vendit. Kam pasur previlegjin të jem pjesë e shumë e shumë gëzimeve

Qamil  Hondozi

Qamil Hondozi

Çmimi: €2 000,00
  Rahovec, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Qamil Hondozi, nga qyteti i bukur i Rahovecit, muzikën e fillova qysh nga fëmijëria, duke e bërë edhe profesion, unë dua të ju falenderoj për besimin tuaj ndër vite, që keni zgjedhur zërin tim për ahengjet tuaja, tani është më e lehtë se kurrë, Tani mund të më rezervoni në

Qerim  Hamidi

Qerim Hamidi

ÇmimiNegocio çmimin
  Kumanovo, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Unë jam Qerim Hamidi nga Kumanova e Maqedonisë. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej Maqedonisë, vendeve tjera shqiptare. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe

Rafete  Behluli

Rafete Behluli

ÇmimiNegocio çmimin
  Gjilan, Kosovo
Përshkrimi

Unë jam Rafete Behluli-Abazi. Jam këngëtare nga Gjilani. Me muzikë kam filluar të merrem qysh e vogël, ndërkohë që shkollën kam

Ramadan  Pireva

Ramadan Pireva

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Ramadan Pireva nga Prishtina. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju,

Rexhije  Fazliju

Rexhije Fazliju

ÇmimiNegocio çmimin
  Kumanovo, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Rexhija! Që në adoleshencë unë kam nisur të këndoj. Fillimisht kam kënduar nëpër koncerte, pastaj nëpër festivale të ndryshme, nëpër ahengje të vogla e të mëdha familjare gjithandej, në Maqedoni, Kosovë, etj. Unë, gjithashtu, dua të përmend se kam kënduar

Rezarta  Kasa-Tafaj

Rezarta Kasa-Tafaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Therandë, Kosovo
Përshkrimi

Ne, si burr e grua, kemi, pothuajse, një dekadë që merremi me muzikë. Qëkur kemi nisur të këndojmë, kanë qenë pikërisht ahengjet

Rina  Ramadani

Rina Ramadani

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Rina Ramadani eshte kengtare shume aktive ne pube dhe restorante te ndryshme ne te gjithe Kosoven, eshte ne dispozicionin tuaj edhe per dasma dhe ahengje te tjera te ndryshme. Ju mund ta rezervoni Rinen ne platformen Mydasma. Mos hezito tani, mirepo shtype 'Negocio cmimin' dhe une do te jem ne kontakt

Rinor  Mushtishti

Rinor Mushtishti

ÇmimiNegocio çmimin
  Lucerne, Switzerland
Përshkrimi
Unë jam Rinor Mushtishti nga . Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej Shqiperisë, vendeve tjera shqiptare si dhe në diasporën e madhe shqiptare. Ju njoftoj