Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Mustafë  Gashi

Mustafë Gashi

ÇmimiNegocio çmimin
  Mannheim, Germany
Përshkrimi
Unë jam Mustafë nga Mannheim, nga Gjermania. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendlindjes, vendeve tjera shqiptare si dhe në diasporën e madhe shqiptare.

Naim  Sogojeva - Nimi

Naim Sogojeva - Nimi

ÇmimiNegocio çmimin
  Podujevë, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Naim Sogojeva - Nimi. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë,

Naim  Hoti

Naim Hoti

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi

Unë u linda në Dibër të Shqipërisë dhe, prej vitesh, jetoj dhe punoj mes diaspores shqiptare dhe Tiranës, poashtu, shqiptare.

Naser  Beqiri

Naser Beqiri

ÇmimiNegocio çmimin
  Gjilan, Kosovo
Përshkrimi

Unë jam Naser Beqiri nga Gjilani, i kërkuar nëpër ahengje familjare, ku nuk mungon atmosfera që krijohet nga ne. Punoi si Arsimtar  i muzikës që disa vite, kam kryer Masterin e muzikës në UP. Luaj në instrumente:piano,gitar,sintisajzer,çifteli

Neki  Zhupani

Neki Zhupani

Çmimi: €900,00
  Gramsh, Albania
Përshkrimi
Pershendetje.Ne jemi Lulezim Muha dhe Neki Zhupani,kengetare qe ju mbushim me hare ne gazmendet dhe ne dasmat tuaja.Muzika popullore eshte nje fllad qe na freskon jeten dhe na mbush zemrat me oksigjen pandaj ne i dedikojme nje pjese shume te rendesishme te kohes tone.Na prenotoni sot nepermjet kesaj

Nevzat  Osmani

Nevzat Osmani

ÇmimiNegocio çmimin
  Ohrid, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Unë jam Nevzat Osmani nga Maqedonia e Veriut. Jam lindur dhe rritur në Ohër. Nga tani e tutje edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma,, Un me grupin tim do te perpiqemi gezimet tuaja te jen te paharuara,, Gjithë të mirat nga unë

Nimet  Leka

Nimet Leka

ÇmimiNegocio çmimin
  Shkoder, Albania
Përshkrimi
Unë jam Nimet Leka. Lindur e rritur në Shkodër. Kam eksperiencë të gjatë në muzikën dhe këngën shqipe. Që nga mosha 15 vjeçare, kam filluar të merrem intezivisht me muzikë nëpër evenimente të ndryshme gjithandej vendit. Kam pasur previlegjin të jem pjesë e shumë e shumë gëzimeve

Nura  Avdyli

Nura Avdyli

ÇmimiNegocio çmimin
  Brussels, Belgium
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Nura Avdyli nga Belgjika. Për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit ku jetoj por edhe në Kosovë dhe vise të tjera shqiptare. Ju njoftoj