Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Lili  Gjidodaj

Lili Gjidodaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Kam 25 vite qe ushtroj profesionin tim si kengetare, por 15 qe jam pjesemarrese ne koncerte, dasma dhe evente te tjera te ndryshme. Nder keto vite profesioni im eshte ushtruar ne vendet si Shqipëri, zvicer, Austri, Gjermani, thene shkurt, ne te gjithe Evropen, Australi dhe Amerike. Tashme, edhe une

Luan  Qallaku

Luan Qallaku

ÇmimiNegocio çmimin
  Pejë , Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Luani! Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë,

Marsona  Taçe

Marsona Taçe

Çmimi: €1 000,00
  Gramsh, Albania
Përshkrimi
Unë jam kengëtarja Marsona Taçe, e diplomuar në Akademine e Artve të Bukura, dega Kanto! Kam zgjedhur të komunikoj me njerëzit nëpërmjet këngës, pasi muzika depërton me lehtësi në shpirtrat e njerëzve! Dëshiroj të bëhem pjesë e gëzimeve dhe festave tuaja, me zërin tim! Duke ju falenderuar

Martin  Gojani

Martin Gojani

Çmimi: €1 800,00
  Bonndorf im Schwarzwald, Germany
Përshkrimi
Përshëndetje dhe mirë se u takuam në Platformën më të mirë, jo vetëm në trojet shqiptare, por edhe shumë më gjerë, MyDasma! Unë jam Martin Gojani nga Gjakova. Ne jemi familje këngëtarësh. Tradicionalisht, jemi marr me të. Arsyeja përse kemi kënduar duket të jetë fare e thjeshtë;

Mejreme  Kurti

Mejreme Kurti

Çmimi: €1 500,00
  Tetovo, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Unë jam Mejreme Kurti. Jetoj në Tetovë - Maqedoni. Jam këngëtare e muzikës popullore. Me të (muzikë) merrem që në moshë të vogël. Fillimisht muzikën dhe këngën e kam pasur hobi, mirëop, ndërkohë, e bëra dhe profesion, ngase edhe u edukova në Shkollën e muzikës – dega Kanto, në

Mejreme  Sermaxhaj

Mejreme Sermaxhaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Dardanë, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Mejreme Sermaxhaj nga Dardana e Kosovës. Nga tani e tutje edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin problem. Mos prit, mirëpo më rezervo tani dhe ne do të shihemi së shpejti në eventin tuaj! Nga

Mentor  Qeriqi

Mentor Qeriqi

Çmimi: €2 000,00
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithëve! Karrierën time muzikore e kam nisur që në moshë fare të re, ngase këngën, ne familja jonë, e kemi traditë nga babai ynë. Ne, me babain, kemi kënduar kryesisht këngë folklorike ndërsa unë kam marr pjesë nëpër koncerte të mëdha dhe të vogla. Ka qenë

Meri  Mema

Meri Mema

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Meri Mema! Unë jam nga Burreli i Shqipërisë. Për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, ju njoftoj se unë kam qenë dhe jam shumë aktive nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje,

Met  Doku

Met Doku

ÇmimiNegocio çmimin
  Elbasan, Albania
Përshkrimi
Unë jam Met Doku, nga qyteti i Gramshit. Me këngën jam rritur dhe ajo është bërë pjesë e pandarë e jetës time, është dashuria ime më e madhe. Brenda meje gurgullojnë meloditë e gjitha trojeve shqiptare dhe mund te këndoj në çdo festë e në çdo gëzim familjar, madje dhe në çdo