Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Jola  Muça

Jola Muça

ÇmimiNegocio çmimin
  Burreli, Albania
Përshkrimi
Unë jam Jola Muça nga Burreli, Shqiperia.Jam kengetare e muzikes popullore,muzika esht pasioni me i madh i jetes time dhe pse kam studiuar gjithashtu per fashion design dhe parukeri e estetike.Pasionin per muziken kam filluar ta zhvilloj qe ne femiri ne koncertet,festivalet e shkolles dhe ne pallatin

Kimete  Kurti-Halili

Kimete Kurti-Halili

Çmimi: €1 000,00
  Vushtrri, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Kimete Kurti - Halili. Jam nga Mitrovica, ndërsa jetoj në Vushtrri. Me muzikë merrem që nga mosha 6 vjeçare. Për mua muzika është vetë jeta. Këndoj të gjitha llojet e muzikës që kërkohen në dasma. Këndoj dhe në konagjegje (këngë të kanës). Shpresoj të shihemi në ahengjet

Klodjan  Meçka

Klodjan Meçka

Çmimi: €1 200,00
  Elbasan, Albania
Përshkrimi
Unë jam Klodian Meçka nga Elbasani. Kam karrierë të mirëfilltë muzikore, si në Shqipëri poashtu dhe në diasporë. Kam mbaruar Shkollën Artistike ONUFRI, ndërsa kam filluar të këndojë që nga fëmijëria e hershme. Kam një reportuar të gjerë të muzikës shqiptare, që nga Jugu në Veri. Ju

Korab  Shaqiri

Korab Shaqiri

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje unë jam Korab Shaqiri! Ju njoftoj të gjithë ju adhuruesit e mi dhe këngës sime, se edhe unë tashmë jam në Platformën MyDasma. Do të jem shumë i nderuar po të jem pjesë e gëzimeve tuaja familjare apo jofamiljare në përgjithësi. Tani, shtype "Negocio cmimin" dhe shihemi

Kristina  Marku

Kristina Marku

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Për të gjithë ata që nuk më njohin, unë jam Kristina Marku, lindur në Pukë dhe jetoj, prej vitesh, në Tiranë. Karriera ime si këngëtare shënon plotë 20 vite. Kam lançuar në tregun muzikor 2 albume me këngë të reja dhe të përpunuara. Albumet "Nuse me fat" dhe "Këngë dasmash", të

Labinot  Rexha

Labinot Rexha

ÇmimiNegocio çmimin
  Geneva, Switzerland
Përshkrimi
Unë jam Labinot Rexha. Muzikën e kam pasion. Kam kënduar dhe do të vazhdoj të këndoj nëpër shumë festa dhe ahengje të niveleve të ndryshme gjithandej trojeve shqiptare dhe në vendet ku jeton dhe vepron diaspora shqiptare. Unë e preferoj që, në dasmat dhe gazmendet tjera të vij si një

Leonora  Ndoja Sefgjini

Leonora Ndoja Sefgjini

ÇmimiNegocio çmimin
  Tiranë, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje dhe mirë se ju gjeta në Platformën mbarë shqiptare, MyDasma! Unë jam Leonora Ndoja Sefgjini nga Tirana. Jam këngëtare për dekada të tëra. Për mua muzika dhe jeta janë gërshetime shumë të natyrshme, ngase muzika/kënga, sipas meje, gjeneron kënaqësi dhe gëzim dhe kur

Leotrim  Xhaka

Leotrim Xhaka

ÇmimiNegocio çmimin
  Mitrovicë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Leotrim Gjaka nga Mitrovica. Nëse dëshironi që dasma juaj të ngelet gjatë në mendjet e njerëzve, me një atmosferë të mrekullueshme, me këngë e valle absolutisht pa pushim, atëherë një shans të tillë, tashmë, e keni. Dua t’ju njoftoj se, nga tani e tutje, edhe

Leutrim  Gervalla

Leutrim Gervalla

ÇmimiNegocio çmimin
  Albanikë, Kosovo
Përshkrimi
Jam Leutrim Gërvalla nga Deçani i Kosovës. Me muzikë merrem që nga mosha 7 vjeçare. Unë, kryesisht, e këndoj muzikën popullore. Një gjë që dua të ndaj me ju këtu në MyDasma është pjesëmarrja ime në XFactor Albania. Ajo ka qenë një ekspiriencë shumë e bukur për mua. Pastaj, kam