Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Gramos  Daku

Gramos Daku

ÇmimiNegocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Gramos Daku nga Gjilani, Kosovë. Kam qenë dhe vazhdoj të jem shumë aktiv nëpër evente të ndryshme familjare. Sot, dua t'ju njoftoj se edhe unë jam bërë pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin problem. Mos

Hysi  Hasani

Hysi Hasani

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë ju! Këngëtari me emrin e plotë Hyzri Hasani, i njohur në skenën e Estradës si Hysi, vjen nga Malësia e Gollakut ndërsa është i lindur dhe i shkolluar në Prishtinë. Po aty, pra në Prishtinë, ai kreu shkollën fillore, të mesmën dhe Fakultetin Juridik. Hysi,

Hysni  Alushi

Hysni Alushi

ÇmimiNegocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve! Unë jam Hysni Alushi. Kam nisur të këndoj që në moshë të re. Në fillimet e mia kam qenë pjesë e Grupit Polifornik të Çelo Mezanit, ku merrnim pjesë në aktivitete të ndryshme që organizonte Pallati i Kulturës. Më vonë nxora albumin e parë me këngë çame,

Hyzri  Berisha

Hyzri Berisha

ÇmimiNegocio çmimin
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë ju nga une Xili Berisha! Jam nga Ferizaj i Kosovës. Tashme, edhe une jam pjese e platformes MyDasma dhe, natyrisht, se do te doja te isha edhe pjese e gezimeve tuaja familjare. Une ju falenderoj perzemersisht per kohen dhe shume rrespekt per ju! Gjitha te mirat nga une

Ilir Bajrami  LOSHI

Ilir Bajrami LOSHI

Çmimi: €500,00
  Gramsh, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje , unë jam këngëtari Ilir Bajrami ose ndryshe sic me njohin te gjithe Loshi i Gramshit . Muzika popullore eshte me shume se thjesht nje pasion , dhe prej vitesh unë i kam kushtuar jetën time asaj . Kam qënë dhe do vazhdoj të jem i pranishëm në dasmat dhe gëzimet tuaja , për

Ilsi  Ademi

Ilsi Ademi

ÇmimiNegocio çmimin
  New York, NY, USA, United States of America
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Ilsi Ademi! Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju,

Irma  Libohova

Irma Libohova

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Kam një karrierë muzikore prej 4 dekadash. Vlen të theksohet se unë kam kënduar që nga fëmijëria. Kam një repertor shumë të gjerë, nga të gjitha trevat shqipfolëse. Kam fituar çmime të ndryshme në konkurse festivalesh brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë. Harta e aktiviteteve

Islam  Morina

Islam Morina

Çmimi: €1 300,00
  Rahovec, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë anëtarët e platformës MyDasma! Mua më quajnë Islam Morina. Unë jam nga vendi më i madh dhe më i bukur i rrushit, pra nga Anadrinia e Rahovecit. Ne, jo vetëm që kemi traditë prodhimin e produkteve ushqimore, siç është rrushi, bie fjala, mirëpo, ne, gjithashtu,

Jehona  Sadriaj

Jehona Sadriaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Istog, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve! Jam Jehona Sadriaj e lindur dhe rritur në Istogun pitoresk. Përveçse talentin, mund të them se kam një pasion të fuqishëm për muzikën dhe, në veçanti, për këngën shqipe. Kam, pothuajse, një dekadë qëkur nisa të këndoj gjithandej vendit, si nëpër aktivitete