Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Neki  Zhupani

Neki Zhupani

Çmimi: €900,00
Përshkrimi
Pershendetje.Ne jemi Lulezim Muha dhe Neki Zhupani,kengetare qe ju mbushim me hare ne gazmendet dhe ne dasmat tuaja.Muzika popullore eshte nje fllad qe na freskon jeten dhe na mbush zemrat me oksigjen pandaj ne i dedikojme nje pjese shume te rendesishme te kohes tone.Na prenotoni sot nepermjet kesaj

Qamil  Hondozi

Qamil Hondozi

Çmimi: €2 000,00
Përshkrimi
Unë jam Qamil Hondozi, nga qyteti i bukur i Rahovecit, muzikën e fillova qysh nga fëmijëria, duke e bërë edhe profesion, unë dua të ju falenderoj për besimin tuaj ndër vite, që keni zgjedhur zërin tim për ahengjet tuaja, tani është më e lehtë se kurrë, Tani mund të më rezervoni në

Rexhije  Fazliju

Rexhije Fazliju

ÇmimiNegocio çmimin
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Rexhija! Që në adoleshencë unë kam nisur të këndoj. Fillimisht kam kënduar nëpër koncerte, pastaj nëpër festivale të ndryshme, nëpër ahengje të vogla e të mëdha familjare gjithandej, në Maqedoni, Kosovë, etj. Unë, gjithashtu, dua të përmend se kam kënduar

Roland  Cani

Roland Cani

Çmimi: €400,00
Përshkrimi
Unë quhem Roland Cani dhe vij nga qyteti i Gramshit ose, ndryshe, siç më njohin, Landi i Buqës. Dashuria për muzikën ka lindur qëkur dhe unë u linda, dhe asnjehere nuk mund ta mendoj jetën pa muzikën. Nëpërmjet kësaj platforme na mundësohet që të na njihni dhe të na keni pjesë të

Selvete  Terstena

Selvete Terstena

Çmimi: €2 000,00
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë! Unë jam Selvete Terstena nga qyteti antik i Vushtrrisë, mirëpo kam vite që jetoj në Gjermani. Me muzikë kam filluar të merrem nga fëmijëria e hershme, ngase edhe rrjidhja nga një burim shumë cilësor këngëtarësh, siç ishte babai im, një rapsod shumë

Shkurte  Fejza

Shkurte Fejza

ÇmimiNegocio çmimin
Përshkrimi
Përshëndetje! Për të gjithë ju dashamirë që, për dekada të tëra më njihni dhe që keni përzdhedhur këngën time dhe mua për t’ju argëtuar nëpër festat dhe gazmendet tuaja familjare, dua t’ju falenderoj, përzemërsisht! Unë, gjithmonë, jam ndjerë shumë mirë me ju dhe në

Shpend  Latifi

Shpend Latifi

Çmimi: €1 200,00
Përshkrimi
Pershendetje. Jam Shpend Latifi dhe vij nga qyteti i Kumanoves. Ne skene me profesionalisht jam paraqitur qysh nga viti 2005 ku isha finalist i spektaklit te njohur "Ethet e se premtes mbrema". Qysh nga atehere, karieren time e kam zhvilluar pa nderprere deri me sot, si me muzike zbavitese poashtu edhe

Sidi  Ibrahimi

Sidi Ibrahimi

Çmimi: €1 000,00
Përshkrimi
Përshëndetje miqtë e mijë dhe të MyDasmës! Mua me quajnë Sidi Ibrahimi. Jam nga qyteti më fantastik i Shqipërisë, nga Gramshi pitoresk. Me muzikë merrem që moti. Merrem me të jo për ndonjë arsye tjetër, përveçse e dua dhe e kam, vërtetë, pasion atë. Unë dhe zhgënjimi jami armiq