Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Blerina  Musa

Blerina Musa

ÇmimiNegocio çmimin
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Për ju që nuk më njihni, unë jam Blerina Musa. Me muzikë kam filluar të merrem qysh në moshë të re. Sa për kureshtjen tuaj, rrjedh nga një familje me traditë në muzikën popullore shqiptare. Këndoj kryesisht këngë artistike, këngë popullore dhe argëtuese. Megjithatë, krahas angazhimeve

Brian  Ibro

Brian Ibro

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi

Cani  Etemi

Cani Etemi

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Unë jam Cani Etemi. Kam lindur në Kumanovë, ku jetova për 9 vite, pastaj, me familje, u shpërngulëm në Prishtinën tonë të bukur, ku edhe sot jetoj dhe veproj. Talentin për këndim e zbulova që në fëmijëri, por nga mosha 14 vjeçare kam filluar të merrem, konstant,

Defatoret  Shqiptare

Defatoret Shqiptare

ÇmimiNegocio çmimin
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi

Pershendetje nga ne defatoret 'Shqiptare'

Nuk ka hijeshi dasma e as kanagjeqi pa defa! Rezervojeni tani datën tuaj tek DEFATORET

Dhurata  Alijaj

Dhurata Alijaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Quhem Dhurata Alijaj. Lindur dhe rritur ne Laç te Kurbinit. Jetoj ne Tirane. Kam diplomuar ne degen e Gjuhes dhe Letersise Shqipe. Muzika per mua eshte pasioni me i madh i jetes sime. Kam qene e angazhuar neper koncertet shkollore qysh ne femijeri dhe ne vazhdimesi neper festivalet folklorike. E tashme

Dritëro  Shaqiri

Dritëro Shaqiri

ÇmimiNegocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo

Driton  Shala

Driton Shala

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Driton Shala i lindur në Prishtinë. Më muzikë merrem qysh nga mosha rinore dhe, që nga atëherë e deri më sot, kurr s’i jam ndarë asaj. Kam qenë pjesëmarrës nëpër ahengje të ndryshme familjare (dasma, fejesa, konagjeqe, etj) nga të cilat edhe kam përfituar një përvojë të

Eglantina  Toska

Eglantina Toska

Çmimi: €1 300,00
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Për ju që nuk më njihni, unë jam Eglantina Toska, këngëtare e muzikës popullore shqiptare. Karriera ime ka nisur që prej vitit 2002 me albumin "Bel Holla" dhe ka pasuar me shumë këngë dhe albume të tjera. Unë jam shumë e gëzuar që, tani e tutje, jam pjesë e MyDasma. Jam në MyDasma,