Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Hysni  Alushi

Hysni Alushi

Çmimi: €1 200,00
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithëve . Unë jam Hysni Alushi . Kam nisur të këndoj që në moshë të re. Në fillimet e mia, kam qenë pjesë e Grupit Polifornik të Çelo Mezanit, ku merrnim pjesë në aktivitete të ndryshme që organizonte Pallati I Kulturës. Më vonë nxorra albumin e parë me këngë

Islam  Morina

Islam Morina

Çmimi: €1 300,00
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë anëtarët e platformës MyDasma! Mua më quajnë Islam Morina. Unë jam nga vendi më i madh dhe më i bukur i rrushit, pra nga Anadrinia e Rahovecit. Ne, jo vetëm që kemi traditë prodhimin e produkteve ushqimore, siç është rrushi, bie fjala, mirëpo, ne, gjithashtu,

Kimete  Kurti-Halili

Kimete Kurti-Halili

Çmimi: €1 000,00
Përshkrimi
Unë jam Kimete Kurti - Halili. Jam nga Mitrovica, ndërsa jetoj në Vushtrri. Me muzikë merrem që nga mosha 6 vjeçare. Për mua muzika është vetë jeta. Këndoj të gjitha llojet e muzikës që kërkohen në dasma. Këndoj dhe në konagjegje (këngë të kanës). Shpresoj të shihemi në ahengjet

Klodjan  Meçka

Klodjan Meçka

Çmimi: €1 200,00
Përshkrimi
Unë jam Klodian Meçka nga Elbasani. Kam karrierë të mirëfilltë muzikore, si në Shqipëri poashtu dhe në diasporë. Kam mbaruar Shkollën Artistike ONUFRI, ndërsa kam filluar të këndojë që nga fëmijëria e hershme. Kam një reportuar të gjerë të muzikës shqiptare, që nga Jugu në Veri. Ju

Labinot  Rexha

Labinot Rexha

Çmimi: €3 500,00
Përshkrimi
Une jam Labinot Rexha. Muziken e kam pasion. Kam kenduar dhe do te vazhdoj te kendeoj neper shume festa dhe ahengje te niveleve te ndryshme gjithandej trojeve shqiptare dhe ne vendet ku jeton dhe vepron diaspora shqiptare. Une e preferoj qe, ne dasmat dhe gazmendet tjera te vij si nje orkester e kompletuar.

Marsona  Taçe

Marsona Taçe

Çmimi: €1 000,00
Përshkrimi
Unë jam kengëtarja Marsona Taçe, e diplomuar në Akademine e Artve të Bukura, dega Kanto! Kam zgjedhur të komunikoj me njerëzit nëpërmjet këngës, pasi muzika depërton me lehtësi në shpirtrat e njerëzve! Dëshiroj të bëhem pjesë e gëzimeve dhe festave tuaja, me zërin tim! Duke ju falenderuar

Martin  Gojani

Martin Gojani

Çmimi: €1 800,00
Përshkrimi

Mejreme  Kurti

Mejreme Kurti

Çmimi: €1 500,00
Përshkrimi
Unë jam Mejreme Kurti. Jetoj në Tetovë - Maqedoni. Jam këngëtare e muzikës popullore. Me të (muzikë) merrem që në moshë të vogël. Fillimisht muzikën dhe këngën e kam pasur hobi, mirëop, ndërkohë, e bëra dhe profesion, ngase edhe u edukova në Shkollën e muzikës – dega Kanto, në

Mentor  Qeriqi

Mentor Qeriqi

Çmimi: €2 000,00
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithëve! Karrierën time muzikore e kam nisur që në moshë fare të re, ngase këngën, ne familja jonë, e kemi traditë nga babai ynë. Ne, me babain, kemi kënduar kryesisht këngë folklorike ndërsa unë kam marr pjesë nëpër koncerte të mëdha dhe të vogla. Ka qenë

Met  Doku

Met Doku

Çmimi: €1 700,00
Përshkrimi
Unë jam Met Doku , nga qyteti i Gramshit . Me këngën jam rritur dhe ajo është bërë pjesë e pandarë e jetës time , është dashuria ime më e madhe . Brenda meje gurgullojnë meloditë e gjithë trojeve shqiptare dhe mund te këndoj në çdo festë e në çdo gëzim familjar, madje dhe në