Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Nura  Avdyli

Nura Avdyli

ÇmimiNegocio çmimin
  Brussels, Belgium
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Nura Avdyli nga Belgjika. Për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit ku jetoj por edhe në Kosovë dhe vise të tjera shqiptare. Ju njoftoj

Paola  Kotani

Paola Kotani

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje!
Unë jam Paola Kotani. Karrieren time e kam filluar kur njoha bashkëshortin tim, pianistin dhe kompozitorin me emër, Miron Kotani. Prej 12 vitesh, jemi pjesë e eventeve muzikore si dasma, ditëlindje, fejesa me muzikën më të mirë

Prena  Beci

Prena Beci

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje nga unë! Kam

Qamil  Hondozi

Qamil Hondozi

ÇmimiNegocio çmimin
  Rahovec, Kosovo
Përshkrimi

Unë jam Qamil Hondozi, nga qyteti i bukur i Rahovecit, muzikën e fillova qysh nga fëmijëria, duke e bërë edhe profesion, unë dua të ju falenderoj për besimin tuaj ndër vite, që keni zgjedhur zërin tim për ahengjet tuaja, tani është

Qerim  Hamidi

Qerim Hamidi

ÇmimiNegocio çmimin
  Kumanovo, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Unë jam Qerim Hamidi nga Kumanova e Maqedonisë. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej Maqedonisë, vendeve tjera shqiptare. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe

Ramadan  Pireva

Ramadan Pireva

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Ramadan Pireva nga Prishtina. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju,

Reti  Cuka

Reti Cuka

ÇmimiNegocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje nga unë Reti Cuka,
Jam një këngëtare me plot dashuri ndaj profesionit. Kam filluar qysh nga mosha e fëmijërisë të këndoj në evente të ndryshme që organizonte shkolla. Nga viti 2008 këndoj live nepër

Rexhina  Doci

Rexhina Doci

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje!
Unë jam Rexhina Doci nga Tirana. Kam nisur që shkollën fillore të këndoj në korin e shkollës. Pas disa vitesh mora guximin të aplikoj në

Rilinda  Velaj

Rilinda Velaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje!
Unë jam Rilinda Velaj. Jam një këngëtare e njohur. Që në moshë të vogël jam njohur si interpretuese e aktorve të ndryshëm në