Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Marsona  Taçe

Marsona Taçe

ÇmimiNegocio çmimin
  Gramsh, Albania
Përshkrimi

Unë jam kengëtarja Marsona Taçe, e diplomuar në Akademine e Artve të Bukura, dega Kanto! Kam zgjedhur të komunikoj me njerëzit nëpërmjet këngës, pasi muzika depërton me lehtësi në shpirtrat e njerëzve! Dëshiroj të

Meri  Mema

Meri Mema

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Meri Mema! Unë jam nga Burreli i Shqipërisë. Për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, ju njoftoj se unë kam qenë dhe jam shumë aktive nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje,

Mustafë  Gashi

Mustafë Gashi

ÇmimiNegocio çmimin
  Mannheim, Germany
Përshkrimi
Unë jam Mustafë nga Mannheim, nga Gjermania. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendlindjes, vendeve tjera shqiptare si dhe në diasporën e madhe shqiptare.

Naim  Sogojeva - Nimi

Naim Sogojeva - Nimi

ÇmimiNegocio çmimin
  Podujevë, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Naim Sogojeva - Nimi. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë,

Neki  Zhupani

Neki Zhupani

ÇmimiNegocio çmimin
  Gramsh, Albania
Përshkrimi

Pershendetje.Ne jemi Lulezim Muha dhe Neki Zhupani,kengetare qe ju mbushim me hare ne gazmendet dhe ne dasmat tuaja.Muzika popullore eshte nje fllad qe na freskon jeten dhe na mbush zemrat me oksigjen pandaj ne i dedikojme nje pjese shume te rendesishme te kohes tone.Na prenotoni sot nepermjet kesaj

Nevzat  Osmani

Nevzat Osmani

ÇmimiNegocio çmimin
  Ohrid, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Unë jam Nevzat Osmani nga Maqedonia e Veriut. Jam lindur dhe rritur në Ohër. Nga tani e tutje edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma,, Un me grupin tim do te perpiqemi gezimet tuaja te jen te paharuara,, Gjithë të mirat nga unë