Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Sadik  Krasniqi

Sadik Krasniqi

Çmimi: €1 200,00
  Landskrona, Sweden
Përshkrimi
Sadik Krasniqi (Diki) prej shumë vitesh qëndron në skenën muzikore duke publikuar këngë live e duke performuar në evente të ndryshme muzikore, madje edhe në ahengje familjare, ku është shumë i kërkuar. Melosi i pastër shqip ka bërë që Sadiku më së shumti të kultivojë këngët e

Selvete  Terstena

Selvete Terstena

ÇmimiNegocio çmimin
  Heidelberg, Germany
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë! Unë jam Selvete Terstena nga qyteti antik i Vushtrrisë, mirëpo kam vite që jetoj në Gjermani. Me muzikë kam filluar të merrem nga fëmijëria e hershme, ngase edhe rrjidhja nga një burim shumë cilësor këngëtarësh, siç ishte babai im, një rapsod shumë

Shaqir  Cërvadiku

Shaqir Cërvadiku

ÇmimiNegocio çmimin
  Drenas, Kosovo
Përshkrimi

Me këngë kam filluar të merrem që i vogël, ende pa shkuar në shkollë. Kjo dëshirë për këngën lindi nga babai im, Halil Cërvadiku, i cili ishte ndër rapsodët e mirënjohur në Drenicë dhe më gjerë. Babai

Shkurte  Fejza

Shkurte Fejza

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje! Për të gjithë ju dashamirë që, për dekada të tëra më njihni dhe që keni përzdhedhur këngën time dhe mua për t’ju argëtuar nëpër festat dhe gazmendet tuaja familjare, dua t’ju falenderoj, përzemërsisht! Unë, gjithmonë, jam ndjerë shumë mirë me ju dhe në

Shpend  Latifi

Shpend Latifi

Çmimi: €1 200,00
  Kumanovo, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi
Pershendetje. Jam Shpend Latifi dhe vij nga qyteti i Kumanoves. Ne skene me profesionalisht jam paraqitur qysh nga viti 2005 ku isha finalist i spektaklit te njohur "Ethet e se premtes mbrema". Qysh nga atehere, karieren time e kam zhvilluar pa nderprere deri me sot, si me muzike zbavitese poashtu edhe

Shpend  Tahiri

Shpend Tahiri

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Shpend Tahiri nga Prishtina. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër gezime festive të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma.

Shpresa  Vesalaj

Shpresa Vesalaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje miqtë e mi! Përshëndetje adhurues të këngës sime! Ju njoftoj se, tashmë, unë jam pjesë e platformës online të të gjitha festave dhe ahengjeve shqiptare, MyDasma, dhe se, nga tani e tutje, ju mund t’më gjeni dhe rezervoni po aty, krejtësisht online dhe pa u shqetësuar

Shyrete  Osmanollaj

Shyrete Osmanollaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Shyrete Osmanollaj. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktive nëpër ahengje të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë sikurse shumë këngëtarë

Sidi  Ibrahimi

Sidi Ibrahimi

Çmimi: €1 000,00
  Gramsh, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje miqtë e mijë dhe të MyDasmës! Mua me quajnë Sidi Ibrahimi. Jam nga qyteti më fantastik i Shqipërisë, nga Gramshi pitoresk. Me muzikë merrem që moti. Merrem me të jo për ndonjë arsye tjetër, përveçse e dua dhe e kam, vërtetë, pasion atë. Unë dhe zhgënjimi jami armiq