Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Admir  Prekaj

Admir Prekaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Unë jam Admir Prekaj nga Tirana, nga Shqipëria. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej Shqiperisë, vendeve tjera shqiptare si dhe në diasporën e madhe shqiptare.

Islam  Morina

Islam Morina

Çmimi: €1 300,00
  Rahovec, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë anëtarët e platformës MyDasma! Mua më quajnë Islam Morina. Unë jam nga vendi më i madh dhe më i bukur i rrushit, pra nga Anadrinia e Rahovecit. Ne, jo vetëm që kemi traditë prodhimin e produkteve ushqimore, siç është rrushi, bie fjala, mirëpo, ne, gjithashtu,

Artiol  Sulejmanasi

Artiol Sulejmanasi

ÇmimiNegocio çmimin
  Korça, Albania
Përshkrimi
Unë jam Artiol Sulejmanasi nga Korca, nga Shqipëria. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej Shqiperisë, vendeve tjera shqiptare si dhe në diasporën e madhe

Bledian  Qoti

Bledian Qoti

ÇmimiNegocio çmimin
  Zürich, Switzerland
Përshkrimi

Unë jam Bledian Qoti dhe jam nga qyteti i bukur i Prizrenit .Me muzikë merrem qysh nga mosha rinore dhe, që nga atëherë e deri me sot, kurr s'i jam ndarë asaj. Këngëtar me eksperiencë në botën e muzikës për argëtime nëpër

Ilsi  Ademi

Ilsi Ademi

ÇmimiNegocio çmimin
  New York, NY, USA, United States of America
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Ilsi Ademi! Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju,

Klodjan  Meçka

Klodjan Meçka

ÇmimiNegocio çmimin
  Elbasan, Albania
Përshkrimi

Unë jam Klodian Meçka nga Elbasani. Kam karrierë të mirëfilltë muzikore, si në Shqipëri poashtu dhe në diasporë. Kam mbaruar Shkollën Artistike ONUFRI, ndërsa kam filluar të këndojë që nga fëmijëria e hershme.

Leonora  Ndoja Sefgjini

Leonora Ndoja Sefgjini

ÇmimiNegocio çmimin
  Tiranë, Albania
Përshkrimi
Përshëndetje dhe mirë se ju gjeta në Platformën mbarë shqiptare, MyDasma! Unë jam Leonora Ndoja Sefgjini nga Tirana. Jam këngëtare për dekada të tëra. Për mua muzika dhe jeta janë gërshetime shumë të natyrshme, ngase muzika/kënga, sipas meje, gjeneron kënaqësi dhe gëzim dhe kur

Bardha  Arifaj

Bardha Arifaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Istog, Kosovo
Përshkrimi
Une jam Bardha Arifaj e lindur dhe rritur ne Istogun pitoresk. Fillimishte me muzike kam filluar te merrem para 6 vitesh, sigurishte me muzike popullore neper ahengje te ndryshme familjare. Muzika ka qene pasion i imi, mirepo qe tani eshte bere profesioni im. Sa per kurreshtjen tuaj, une rrjedhi nga

LINTOR  OSMENAJ

LINTOR OSMENAJ

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi

Pershendetje. Jam Lintor Osmenaj, kengetar i muzikes se lehte dhe asaj popullore te jugut bashke me kolegun tim maestro Flori Mecanaj.

Ne moshe te re kam qene pjese e spektaklit "Ethet e se Premtes Mbrema" ne te cilin kam qene pjese deri ne netet finale. 

Muziken