Besa Morina

  Prishtina, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Besa Morina! Me këndim merrem që nga femijëria, mirëpo paraqitja ime e parë me videoklip ka qenë si fëmijë gjatë periudhës së luftës në Kosovë, me këngën "Këtu u linda, këtu do vdes", këngë e cila kishte tematikë të qëlluar për atë kohë. Pas kësaj kënge të suksesshme e cila u dëgjua në të gjitha trojet shqiptare realizova edhe albumin tim prej 8 këngësh, ku disa prej këtyre këngëve i kisha edhe me videoklipe. Njëherit isha pjesëmarrëse e festivaleve dhe atë në “Top Fest” në Shqipëri dhe “Nota Fest në Maqedoni, ku u shpërbleva me çmimin e orkestrimit më të mirë. Nga muzika nuk jam shkëputur asnjëherë, mirëpo për një kohë iu kam përkushtuar më shumë studimeve në lëmin e muzikës, në Fakuktetin e Arteve, ku dhe përfundova atë dhe bëra masterin në muzikë. Pas studimeve jam punësuar në Shkollën "Pjetër Bogdani" si mësimdhënëse e muzikës, profesion i cili më përshtatet dhe gjej kënaqësinë ta jap maksimumin tim tek brezat e rinj. Krahas kësaj jam e angazhuar edhe në Institutin e Kosoves për Politika Zhvillimore, ku bëjmë zbulimin e talentëve në muzikë. Andaj, në një formë, gjithmonë kam qenë pran muzikës dhe muzika pran meje. Por, kësaj radhe, u riktheva në skenë me një këngë dhe videoklip më ndryshe se videoklipet e mëhershme. Këngë e cila është pritur shumë mirë nga publiku. Kënga titullohet "A jena na". Një bagazh i bukur përvoje jetësore dhe në veçanti në fushën e muzikës. Unë, poashtu, kam qenë dhe jam shumë dashamirëse e ahengjeve të ndryshme familjare dhe, sinqerisht, i pëlqej ato shumë. Meqë edhe jam e pasionuar për muzikën dhe këngën, unë, natyrisht, se jam shumë e interesuar që gëzimet tuaja t’i ndajmë së bashku. Unë ju siguroj atmosferën e paparë. Andaj, tani mundësinë e keni shumëfish më të lehtë përmes platformës online MyDasma. Nëse dëshironi t’më keni në gazmendin/dasmën tuaj, vetëm shtypeni “Rezervoje Tani”dhe unë do të jem aty, me ju dhe në mesin tuaj! Faleminderit, paraprakisht, për besimin! Gjithë të mirat! Besa

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Pop
  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë