Qamil Hondozi

  Rahovec, Kosovo

  • Çmimi  €2 000,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Unë jam Qamil Hondozi, nga qyteti i bukur i Rahovecit, muzikën e fillova qysh nga fëmijëria, duke e bërë edhe profesion, unë dua të ju falenderoj për besimin tuaj ndër vite, që keni zgjedhur zërin tim për ahengjet tuaja, tani është më e lehtë se kurrë, Tani mund të më rezervoni në MYDASMA, lehtë, thjeshtë, shpejtë, faleminderit përzemërsisht të gjithëve për përkrahjen.

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë