Shkurte Fejza

  Prishtina, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Për të gjithë ju dashamirë që, për dekada të tëra më njihni dhe që keni përzdhedhur këngën time dhe mua për t’ju argëtuar nëpër festat dhe gazmendet tuaja familjare, dua t’ju falenderoj, përzemërsisht! Unë, gjithmonë, jam ndjerë shumë mirë me ju dhe në mesin tuaj. Andaj, dua që e njëjta gjë të ndodhë edhe në të ardhmen, që, unë, të jem pjesë e gëzimeve tuaja. Unë, tashmë, jam pjesë e Platformës MyDasma, platformë e cila do të na afrojë së bashku edhe më shumë dhe, dukshëm, më lehtë. Thënë shkurt: vetëm mënyra dhe forma e afrimit tonë do të ndryshojë (MyDasma, pa dyshim se është uebfaqe shumë transparente dhe zyrtare), mirëpo jo kënga, vallja dhe hareja. Dua t'ju njoftoj, gjithashtu, se, unë, në gëzimet tuaja familjare do të vij bashkë me vajzën time, Gresën. Kështu që, mos hezitoni por na rezervoni sa më parë këtu në MyDasma! Deri atëherë, gjithë të mirat nga unë Shkurte Fejza!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Popullore Gege

Vendi në hartë