Ardian Limanmera

  Rahovec, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Ardian Limanmera nga Rahoveci, Kosovë. Nëse dëshironi që dasma juaj të jetë gjatë në mendjet e njerëzve, me një atmosferë bombastike, me këngë e valle pa ndërprerje, atëherë një shans të tillë, tashmë, e keni. Dua t’ju njoftoj se, nga tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin problem. Andaj, mos pritni, mirëpo më rezervoni tani dhe ne do të shihemi së shpejti në eventin tuaj! Nga unë, Ardiani, gjithë të mirat!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë