Notice (8): Use of undefined constant businessusers - assumed 'businessusers' [APP/Template/Layout/default.ctp, line 82]

Mihrije Prapashtica

 Pristina, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Mihrije Prapashtica!

I Lirë

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege

Vendi në hartë