Roland Cani

  Gramsh, Albania

  • Çmimi  €400,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Unë quhem Roland Cani dhe vij nga qyteti i Gramshit ose, ndryshe, siç më njohin, Landi i Buqës. Dashuria për muzikën ka lindur qëkur dhe unë u linda, dhe asnjehere nuk mund ta mendoj jetën pa muzikën. Nëpërmjet kësaj platforme na mundësohet që të na njihni dhe të na keni pjesë të dasmave tuaja kudo, në të gjithë shqiptarinë. Ju mirëpres t'më prenotoni dhe të ndajmë së bashku gezimin tuaj. Andaj, mos u vono por shtype "Rezervoje Tani" dhe të takohemi në festën tuaj! Unë ju falenderoj dhe, njëherit ju uroj shëndet! Mirupafshim!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë