Neki Zhupani

  Gramsh, Albania

  • Çmimi  €900,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Pershendetje.Ne jemi Lulezim Muha dhe Neki Zhupani,kengetare qe ju mbushim me hare ne gazmendet dhe ne dasmat tuaja.Muzika popullore eshte nje fllad qe na freskon jeten dhe na mbush zemrat me oksigjen pandaj ne i dedikojme nje pjese shume te rendesishme te kohes tone.Na prenotoni sot nepermjet kesaj platforme qe na lidh me cdo shqiptar kudo ku ndodhet dhe do jemi shume te lumtur te bashkepunojme per te realizuar nje dasme perfekte.Ju faleminderit!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Popullore Toske

Vendi në hartë