Ilir Bajrami LOSHI

  Gramsh, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje , unë jam këngëtari Ilir Bajrami ose ndryshe sic me njohin te gjithe Loshi i Gramshit . Muzika popullore eshte me shume se thjesht nje pasion , dhe prej vitesh unë i kam kushtuar jetën time asaj . Kam qënë dhe do vazhdoj të jem i pranishëm në dasmat dhe gëzimet tuaja , për të sjellë gaz dhe hare mes jush përmes këngës . Më rezervoni sot këtu në Platformën MyDasma .Shihemi se shpejti!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë