Anjeza Qose

  Lezha, Albania

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Anjeza Qose. Kam lindur në qytetin e bukur të Gramshit. Pasioni për muzikën ka nisur që në fëmijerinë time ku merrja pjesë në festivalet e Pallatit te kulturës së Gramshit. Më pas kam vazhduar të merem me muzikë moderne dhe kam realizuar dy klipe në këtë zhandër muzike. Kam qenë pjesëmarrëse në Top Fest 4, me këngën “Gabimisht”. Pastaj, në vitin 2007 kam konkuruar në Festivalin ''Kënga Magjike'', me kwngwn “Dimension”. Ndërkohë, veprimtaria ime ka vazhduar me pjesëmarrjen si këngëtare nëpër dasma brenda dhe jashte vendit. Muzika për mua është dashuria më e madhe. Më prenotoni nëpërmjet MyDasma që të gëzojmë së bashku dhe të bëjmë të paharruar ditën tuaj më të rëndësishme! Shëndet!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
1. 2019-07-19 16:00:00 2019-07-20 23:00:00

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Pop
  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë