Hysni Alushi

  Durrësi, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje të gjithve! Unë jam Hysni Alushi. Kam nisur të këndoj që në moshë të re. Në fillimet e mia kam qenë pjesë e Grupit Polifornik të Çelo Mezanit, ku merrnim pjesë në aktivitete të ndryshme që organizonte Pallati i Kulturës. Më vonë nxora albumin e parë me këngë çame, të titullar "Zemra e Çamërisë" dhe, gjithashtu, kam kënduar edhe nëpër gëzime familjare. Më pas nisa bashkëpunim me Enkelejdën, mbesën time të mrekullueshme, bashkëpunim ky i cili ishte mjaft i suksesshëm dhe që u pëlqye edhe nga trevat e tjera. Së bashku me Enkeledën, kemi marrë pjesë në shumë evenimente dhe festivale, ku, në disa prej tyre, jemi kurorëzuar me çmim të parë, ku mund të kujtojmë: "Maratonën e këngës popullore", "100 këngët e shekullit", "Festivali i Sarandës" e të tjera. Pjesëmarrës kemi qenë edhe nëpër koncerte në Diasporë, si: Danimarkë, Kanada, Maqedoni, Kosovë, Mal të Zi etj. Gjëja që na veçon nga këngëtarët e tjerë, është se ne vijmë gjithmonë me këngë çame dhe përfaqësojmë gjithmonë krahinën tonë Çamerinë, duke mos lënë anash edhe këngët e veriut, të Shqipërisë së mesme, etj. Andaj, mos ngurroni por na rezervoni këtu në platformën MyDasma. Unë jam i nderuar që në ahengun (dasmën) tuaj të vij së bashku më Enkeledën. Ju siguroj se dasma juaj do të kujtohet përgjithmonë. Shtypë “Rezervoje Tani” dhe shihemi në mbrëmjen tuaj ‘magjike’! Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë