Eglantina Toska

  Tirana, Albania

Merr çmimin

Detajet

Për ju që nuk më njihni, unë jam Eglantina Toska, këngëtare e muzikës popullore shqiptare. Karriera ime ka nisur që prej vitit 2002 me albumin "Bel Holla" dhe ka pasuar me shumë këngë dhe albume të tjera. Unë jam shumë e gëzuar që, tani e tutje, jam pjesë e MyDasma. Jam në MyDasma, sepse dua të jem sa më pranë jush dhe, ashtu së bashku të festojmë gëzimet tuaja familjare. Andaj, mos hezitoni, por më rezervoni, po, këtu në MyDasma, ngase edhe është mënyra dhe forma më e lehtë dhe e shpejtë për ju dhe për mua. Shtype 'Rezervoje Tani' dhe, ne, do të takohemi në ahengun tuaj! Faleminderit të gjithve!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Pop
  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë