Ganimete Dibra

 Krumë , Has , Shqipëri .

  • Çmimi €500,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Unë jam Ganimete Dibra , artiste e këngës së bukur popullore . Kënga apo muzika , pervecse një punë , gjithashtu është dhe një pasion për mua , ndaj dëshiroj që këtë dhunti timen , ta ndaj me ju në gëzimet tuaja familjare . Rezervojeni dasmën , fejesën apo gëzimet tuaja , këtu në platformën e vetme shqiptare online këtu në MyDasma .

I Lirë

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë