Fadil Shala

  Dudelange, Luxembourg

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje! Unë jam Fadil Shala, këngëtar i kahmotshëm i të gjitha festave (të mëdha e të vogla) shqiptare. Unë, me kënaqësinë më të madhe, këndoj në të gjitha trevat shqiptare edhe pse jetoj larg vedlindjes, në Luksemburg. Megjithatë, ja ku po takohemi në MyDasma, në vendin e gëzimit dhe haresë shqiptare. Fantastike! Shtype butonin 'Rezervoje Tani' dhe do të me keni mua pikërisht në vendin, datën dhe orën që ju më kërkoni të jem. Qejfi im është të dhuroj kënaqësi dhe shumë gëzim në dasmën apo gazmendin tuaj familjar. Unë, në gazmendin tuaj vij së bashku me grupin tim muzikor. Sqarim: Nëse ju dëshironi që unë të marr me vete një këngëtare, atëherë ju duhet të paguani 500 euro më shumë. Gjithësesi, unë ju mirëpres! I juaji, Fadil Shala!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë