Blero Vorfaj

 Prizren, Kosovë

  • Çmimi €1 000,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Përshëndetje të gjithë juve! Unë jam Blerim Vorfaj, këngëtar nga Prizreni.

I Lirë

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë