Marsona Taçe

 Qarku Elbasan, Gramsh, Shqipëri

  • Çmimi €1 000,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Unë jam kengëtarja Marsona Taçe, e diplomuar në Akademine e Artve të Bukura, dega Kanto! Kam zgjedhur të komunikoj me njerëzit nëpërmjet këngës, pasi muzika depërton me lehtësi në shpirtrat e njerëzve! Dëshiroj të bëhem pjesë e gëzimeve dhe festave tuaja, me zërin tim! Duke ju falenderuar për besimin, jam e bindur që me dhuntinë që Perëndia më ka dhënë do t’ju shërbej si një buqetë e freskët tingujsh e vargjesh, në ditët më të bukura të gëzimeve tuaja familjare! Shtypeni 'Rezervoje TANI' dhe shihemi në gazmendin tuaj!

I Lirë

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Rap

Vendi në hartë