Fatjon Berati

 Elbasan, Albania

  • Çmimi  €2 200,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Përshëndetje nga unë Fatjon Berati! Së pari kënaqësi dhe privilegj të jem pjesëmarrës në gëzimet tuaja! Vlerësim i lartë për mua është besimi juaj për pjesëmarrjen time në gëzimin tuaj. Më kënaqësi përformoj me grupin tim muzikor ku jemi në dispozicionin tuaj, me muzikën e të gjitha trevave shqipfolëse. Mos harro t'më rezervosh këtu në MyDasma! Respekt për ju!

I Lirë

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë