Kimete Kurti-Halili

  Vushtrri, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Kimete Kurti - Halili. Jam nga Mitrovica, ndërsa jetoj në Vushtrri. Me muzikë merrem që nga mosha 6 vjeçare. Për mua muzika është vetë jeta. Këndoj të gjitha llojet e muzikës që kërkohen në dasma. Këndoj dhe në konagjegje (këngë të kanës). Shpresoj të shihemi në ahengjet e juaja familjare dhe shpresoj se do të kalojmë shumë bukur! Respekt nga unë Kimetja! P.S. çmimi prej 1000 eurosh është për Kososvë dhe përfshinë këngëtaren dhe një sintash. Ndërkohë që, nëse ju kërkoni edhe një klaranetist atëherë çmimi rritet në 1200 euro. Ofertë fantastike! Nxitoni! Shtypeni butonin dhe më rezervoni këtu në MyDasma! Faleminderit shum!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
1. 2019-07-16 19:00:00 2019-07-16 23:59:00

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Rap

Vendi në hartë