Mejreme Kurti

 Reqicë e Vogël, Maqedoni

  • Çmimi €1 500,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Unë jam Mejreme Kurti. Jetoj në Tetovë - Maqedoni. Jam këngëtare e muzikës popullore. Me të (muzikë) merrem që në moshë të vogël. Fillimisht muzikën dhe këngën e kam pasur hobi, mirëop, ndërkohë, e bëra dhe profesion, ngase edhe u edukova në Shkollën e muzikës – dega Kanto, në Tiranë. Jam e angazhuar nëpër shumë dasma, koncerte, solemnitete të tjera të ndryshme, tashmë që 20 vite. Dua të jem pjesë e gazmendit tuaj dhe, ju premtoj se, do të jap maksimumin tim që jut ë ngelëni shumë të kënaqur me performance time. Atëherë, mos hezitoni por më rezervoni këtu në MyDasma! Kliko linkun: https://www.mydasma.com/singers/view/56 Më respekt, M.K!

I Lirë

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Rap

Vendi në hartë