Klodjan Meçka

  Elbasan, Albania

  • Çmimi  €1 200,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Unë jam Klodian Meçka nga Elbasani. Kam karrierë të mirëfilltë muzikore, si në Shqipëri poashtu dhe në diasporë. Kam mbaruar Shkollën Artistike ONUFRI, ndërsa kam filluar të këndojë që nga fëmijëria e hershme. Kam një reportuar të gjerë të muzikës shqiptare, që nga Jugu në Veri. Ju siguroj se me mua në gazmendin tuaj më të bukur të jetës kënaqësia do të jetë e sigurtë dhe maksimale. I pres krahëhapur rezervimet tuaja për koncerte, dasma dhe çdo gëzim tjetër familjar! Më rezervoni, sa më parë, këtu në MyDasma, në mënyrë që dita e juaj më e vençantë e jetës të mbetët përherë në mendjet tuaja! Më mua këngëtar dhe orkestrën time maestrale në ahengun tuaj s’do të keni kohë të uleni në karriket tuaja, por të gjithë në këmbë, duke vallëzuar sikur s’do të ketë të nesërme. Motoja ime është: ‘KËNAQËSIA IME ËSHTË KËNAQËSIA JUAJ E CILA BURON NGA PËRFORMANCA IME E GJITHËSHPIRTSHME’. Shihemi në gazmendin tuaj së shpejti!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Rap

Vendi në hartë