Alban Ibrahimi

  Ferizaj, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Alban Ibrahimi. Jam nga qyteti i Ferizajt. Muzika për mua është vetë jeta. E dua atë siç e dua dhe jetën. Kam nisur të këndoj qëkur isha fëmijë. Unë, mund të vij në ahengun tuaj vetëm me një pianist, klarenetist, kuptohet, zërimin, gjithashtu. Në këtë rast, çmimi im është 1200 euro për natë. Mirëpo, nëse ju dëshironi që unë të vij më orkestër të plotë, atëherë, ju lutemi, e shkruani tek vendi "Ndonjë kërkesë e veçant" në formularin e rezervimit dhe, unë, natyrisht, se do t'jua plotësoj këtë kërkesë, kundrejt çmimit 1800 euro. Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Rap

Vendi në hartë