Mentor Qeriqi

  Prizren, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje të gjithëve! Karrierën time muzikore e kam nisur që në moshë fare të re, ngase këngën, ne familja jonë, e kemi traditë nga babai ynë. Ne, me babain, kemi kënduar kryesisht këngë folklorike ndërsa unë kam marr pjesë nëpër koncerte të mëdha dhe të vogla. Ka qenë viti 2006 kur kam nisur të këndoj këngë popullore nëpër restorante, ahengje të ndryshme si dhe gazmende familjare. E rëndësishmja për mua është mysafirët dhe kënaqësia që ata marrin kur unë këndoj në dasmat/festat e tyre. Unë, mundohem në maksimum që ta jap më të mirën nga vetvetja. Prandaj, mos hezitoni të më rezervoni, TANI, në MyDasma. Shihemi në gazmendin tuaj! Rrespekt nga unë! Këngëtari dhe orkestra: Orkestër / Sinahzer / Basist / Saksofon / Bumjar / Këngëtare & Zërim profesional

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë