Met Doku

  Elbasan, Albania

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Met Doku, nga qyteti i Gramshit. Me këngën jam rritur dhe ajo është bërë pjesë e pandarë e jetës time, është dashuria ime më e madhe. Brenda meje gurgullojnë meloditë e gjitha trojeve shqiptare dhe mund te këndoj në çdo festë e në çdo gëzim familjar, madje dhe në çdo skenë, brenda dhe jashtë vendit! Nxitoni dhe më rezervoni këtu në MyDasma dhe përjetojeni, si kurr më parë, ahngun tuaj! Shihemi së shpejti! Respekt!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege

Vendi në hartë