Arbër Aliu

 Prishtinë, Kosovë

  • Çmimi €1 400,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Me quajne Arber Aliu dhe jam nga Prishtina. Me muzike merrem qe kur kam qene i vogel. Muzika per mua eshte si, te them, si uji dhe buka. Pa te s'mund te rri. Me te jetoj. E kam shpirt muziken. Kam marr pjese ne shume ngjarje artistike dhe shume dasma dhe gazmende te ndryshme familjare. Objektivi im i pergjithmonshem eshte qe, kurdo dhe kudo qe te jem, te jem vetvetja dhe te jape me te miren e mundshme. Nga çdo aktivitet qe kam pasur ne te kaluaren si, per shembull: dasma dhe festa te tjera, gjithmone kam marr fjale miradije per performancen time dhe, natyrisht, se ato jane nje motive shume i fuqishem per karrieren time muzikore dhe artistike ne te ardhmen. Une, normalisht se e dua parane, sepse kemi nevoje per t'i plotesuar nevojat tone t perditshme, por, ama, pas perpjekjesh dhe mundimesh te madha. Jo vetem kot. Gjithçka dua ta fitoj me ndjeres dhe pune te madhe. Andaj, nese me rezervoni mua, ju siguroj se kurr s'do te zhgenjeheni. Puna dhe sinqeriteti per mua jane paresore. Faleminderit nga une Arber Aliu!

I Lirë

  I Lirë (dispozicion)
  I zënë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë