Blerina Gashi

 Prishtinë, Kosovë

  • Çmimi  €2 000,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Mua më quajnë Blerina Gashi dhe jam nga Prishtina jonë e bukur. Me muzikë kam nisur të merrëm qëkur kam qenë fëmijë. Pjesëmarrja ime e hershme në aktivitete të ndryshme muzikore ka qenë një inspirim i pashoq për mua dhe, në vazhdimësi, më ka shtuar apetitin për muzikën në përgjithësi. Unë, zakonisht, këndoj në zhanre të ndryshme muzikore, kjo varet edhe nga kërkesat që mund të më vijnë nga klientët e respektuar gjatë zhvillimit të festës/dasmës, për shembull. Që të jem më korrekt me ju, unë, dua të potencoj atë se, specialitet, i imi, janë dasmat, dasmat e mrekullueshme shqiptare. Aty, unë, gjithmonë, ndihem si në shtëpinë time. Çdo tingull muzike për mua është lumturi dhe shpresë. Prandaj, unë dhe muzika, jemi si mishi me thua. Askush asnjëherë , s’do të mund të na ndajë, sikurse s’do të mund të më ndajnë nga ju, miq të nderuar. Arsyeja përse, unë, kërkoj dasmën tuaj është fare e thjeshtë: e di se ju do të mrekulloheni me tingujtë e këngës dhe muzikës sime, me atmosferën që, vetëm, unë di ta krijoj. Andaj, mos hezitoni të më rezervoni këtu në MyDasma dhe, s’më pritet t’ju takoj në gazmendin tuaj. Shtype butonin “Rezervoje Tani”! Këngëtare: Blerina Gashi Orkestra: e kompletuar (…)

I Lirë

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
1. 2018-11-20 10:00:00 2018-11-20 12:00:00

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë