Nimet Leka

  Shkoder, Albania

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Nimet Leka. Lindur e rritur në Shkodër. Kam eksperiencë të gjatë në muzikën dhe këngën shqipe. Që nga mosha 15 vjeçare, kam filluar të merrem intezivisht me muzikë nëpër evenimente të ndryshme gjithandej vendit. Kam pasur previlegjin të jem pjesë e shumë e shumë gëzimeve familjare, si koncerte, dasma, etj, brenda dhe jashtë vendit. Unë këndoj muzikën e qytetit tim si dhe të gjitha qyteteve të hapësirave shqiptare. Prezenca ime në gëzimet dhe gazmendet tuaja familjare, gjithsesi, është një nder dhe privilegj për mua dhe do të jetë një përjetim mbresëlënës për ju. Mos hezitoni por më rezervoni tani! Shtype butonin ‘Rezervoje Tani’! Mirupafshim!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë