Labinot Rexha

  Geneva, Switzerland

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Labinot Rexha. Muzikën e kam pasion. Kam kënduar dhe do të vazhdoj të këndoj nëpër shumë festa dhe ahengje të niveleve të ndryshme gjithandej trojeve shqiptare dhe në vendet ku jeton dhe vepron diaspora shqiptare. Unë e preferoj që, në dasmat dhe gazmendet tjera të vij si një orkestër e kompletuar. Me lejoni që unë të bëhem pjesë e gëzimit tuaj! Shtype butonin 'Rezervoje Tani' dhe do të shihemi në festën tuaj! Shëndet nga unë Labi!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë