Idriz Binaku

  Prishtina, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje!
Unë jam Idriz Binaku, këngëtar nga kryeqyteti i bukur Prishtina. Kam disa vite eksperiencë me muzikë. Kam pauzuar disa kohë kur isha në SHBA. Tani jam kthyer në vendlindje si është më së miri dhe vazhdoj të merem me muzikë!

Marr pjesë në dasma, fejesa, ditëlindje dhe evente të ndryshme shoqërore dhe familjare.

Tani jam shumë i lumtur që jam pjesë e MyDasma! Për çdo detaj më gjeni këtu!

Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Pop
  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë