Ervis Demarku

  Elbasan, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Ervis Demarku! 

Jam këngëtar dhe organist. Kam rreth 17 vite karrierë, pak a shum me një reportor nga gjitha trevat si Shqiperi të mesme, jug dhe veri. Luaj edhe serenata pak më të lehta për piano, bar  & për evente më të qeta. Marr pjesë në evente të ndryshme si dasma, fejesa, ditëlindje dhe nepër net të veçanta familjare dhe ato shoqërore.
Nëse dëshironi ta bëni eventin tuaj edhe më të veçantë, më gjeni këtu tek MyDasma!

Për më shumë më kontaktoni apo negocioni çmimin!

Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Pop
  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë