Rezarta Kasa-Tafaj

  Therandë, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Ne, si burr e grua, kemi, pothuajse, një dekadë që merremi me muzikë. Qëkur kemi nisur të këndojmë, kanë qenë pikërisht ahengjet familjare ato të preferuarat tona, si për shembull: dasmat, synetitë, kanagjeqet, etj. Gjatë këtyre viteve, ne kemi arritur të ndërtojmë një përvojë të mirëfilltë dhe një marrëdhënie fantastike me klientët. Gjithmonë, kudo ku kemi shkuar, kemi krujuar një atmosferë të mrekullueshme dhe, gjithsesi, mysafirët kanë ngelur tejmase të kënaqur.

Sa për kurreshtjen tuaj, unë dhe bashkëshorti im, kemi qenë edhe pjesëmarrës në programin e vitit të ri 2019.

 

Ne do të ishim shumë të lumtur po sikur të ishim pjesë e gëzimit tuaj në ditën tuaj të vecantë. Ju sigurojmë me një atmosferë, vërtetë, të pa pare më par.

 

Andaj, mos ngurroni, mirëpo na rezervoni sa më parë për vitet në vijim! Sigurojeni këngëtarin dhe këngëtaren tuaj!

 

Shtype "Negocio çmimin" dhe shihemi pas pak çastesh, po këtu në sistemin e MyDasma!

 

 

Unë Rezarta dhe Mejdiu, ju dëshirojmë shëndet!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë