Defatoret Shqiptare

  Ferizaj, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Pershendetje nga ne defatoret 'Shqiptare'

Nuk ka hijeshi dasma e as kanagjeqi pa defa! Rezervojeni tani datën tuaj tek DEFATORET SHQIPTARE dhe bëni që dasma juaj të jetë me tradita e të mbahet mend gjatë! Klikoni 'Merr cmimin' dhe ne do të takohemi 'Live' këtu në MyDasma! Faleminderit nga ne, Defatoret Shqiptare!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë