Naser Beqiri

  Gjilan, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Unë jam Naser Beqiri nga Gjilani, i kërkuar nëpër ahengje familjare, ku nuk mungon atmosfera që krijohet nga ne. Punoi si Arsimtar  i muzikës që disa vite, kam kryer Masterin e muzikës në UP. Luaj në instrumente:piano,gitar,sintisajzer,çifteli etj...

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava
  • Muzikë Pop

Vendi në hartë