Vëllezërit Lamallari

  Skopje, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga ne Vëllezërit Lamallari! Ne, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin t'na njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën tonë, kemi qenë dhe jemi shumë aktive nëpër ahengje të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftojmë se, tani e tutje, edhe ne sikurse shumë këngëtarë tjerë, jemi pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund t'na gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin problem. Mos pritni, mirëpo na rezervo tani dhe ne do të shihemi së shpejti në eventin tuaj! Nga ne, Vëllezërit Lamallari, shëndet!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë