Vjollca Luka - Gjoni

  Shkoder, Albania

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Vjollca Luka!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege

Vendi në hartë