Irma Libohova

  Tirana, Albania

Merr çmimin

Detajet

Kam një karrierë muzikore prej 4 dekadash. Vlen të theksohet se unë kam kënduar që nga fëmijëria. Kam një repertor shumë të gjerë, nga të gjitha trevat shqipfolëse. Kam fituar çmime të ndryshme në konkurse festivalesh brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë. Harta e aktiviteteve të mia ka rrokur, pothuajse, të gjitha skajet e botës. Më vokalin dhe repertorin e gjerë, kam arrtur të bëjë për vete shumë artdashës. Disa nga këngët më të njohura të miat janë: “Kafellafe”, “Kush ka vajza botën ka”, “Martesa jonë”, “E bukura More”, “Tango”, “Arvanitase”, etj. Unë, tashmë, e gëzoj edhe titullin “Mjeshtre e madhe e punës”. Ndërkohë që, nga tani e tutje, jam pjesë e platformës online të të gjitha festave shqiptare, MyDasma. Unë jam dhe do të jem këtu për festat dhe gëzimet tuaja familjare. Faleminderti dhe mirupafshim! Irma

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege

Vendi në hartë